Giraffenklas

 Klik op de krant voor het nieuws en de foto’s van de giraffenklas te bekijken


Juf Annick

Dag iedereen,
 
dit schooljaar heb ik een nieuwe uitdaging, want ik ben 2 dagen juf van de giraffenklas. Het is al enkele jaren geleden dat ik nog eens klasjuf was, want de voorbije drie jaar heb ik kleuterturnen en zorgondersteuning gegeven aan kleuters. Ook dit schooljaar geef ik turnen en schrijfdans, maar als kers op de taart mag ik de derde kleuterklas delen met juf Griet. 
 
Als jullie mij graag beter leren kennen, mag je onderstaande vragen proberen op te lossen. Ik heb voor jullie een kleine quiz gemaakt met telkens 2 antwoorden. Het ene is juist, het andere fout. Als jullie doorscrollen naar beneden, kan je de antwoorden vinden. Wie van jullie had alle antwoorden juist ? Veel succes!
 
1) Wat is mijn lievelingseten ?
 
A: Chinees        B: Italiaans
 
2) Wat zijn mijn hobby’s ?
 
A: lezen en fietstochtjes maken         B: koken en fitness
 
3) Met wie woon ik samen ?
 
A: ik woon alleen           B: met Guy en mijn dochter Cocoo
 
4) Waar ben ik al op reis geweest ?
 
A: Thailand en Egypte       B: USA en Zuid – Afrika
 
5) In welke jeugdvereniging ben ik vroeger geweest ?
 
A: scouts       B: chiro
 
Antwoorden: 1) B  // 2) A  //  3) B  //  4) B  //  5) A

Hallo, 
Ik ben juf Griet. Met mijn man Wim en twee tieners, Anne en Kasper woon ik in Lier.                                                    Ik hou van terrasjes doen, lekker uit eten,boeken lezen, haken en wandelen met onze hond! 

Ik heb verschillende jaren bij de allerjongste kleuters gestaan. Nu sta ik voor het tweede jaar op rij bij de oudste kleuters en dit in duo-baan met juf Annick! Enkele kleuters heb ik reeds gehad bij de jongste kleuters en vind het dan ook fijn om te zien hoe ze geëvolueerd zijn. Wat het elk jaar heel boeiend maakt, is om te zien hoe elke kleuter op zijn eigen manier verder groeit.

Ik ben alvast KLAAR voor het nieuwe schooljaar en deze uitdaging!

Tot snel

Juf Griet