Ouderambassadeurs

Wim Delarbre

Ikzelf ben muziekmanager van beroep en heb samen met mijn vrouw Kim momenteel 3 kinderen schoollopen in De Lintwijzer.

Onze tweeling (6 jaar) geniet al van hun eerste schooldag in de kleuterklas van een kleinschalige maar warme sfeer in De Lintwijzer.

Onze oudste dochter (9) maakte haar start in het eerste leerjaar.  Dit ging voor haar niet steeds even zorgeloos, maar zo kwamen we wel in contact met een sterk zorgteam in de school.

Dankzij een nieuwe frisse wind (directie) en een sterk team leerkrachten staat het welbevinden van onze kinderen op de allereerste plaats.

U mag mij steeds contacteren indien u graag een gesprek wenst of vragen heeft over de school.

Vriendelijke groeten
Wim Delarbre
0486/22.41.77

Annemie Smans:

Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben Annemie, mama van drie lieve dochters, Floor (11), Lis(9) en Sien (6). We kozen bijna 12 jaar geleden voor deze basisschool omdat we het kleinschalige en gemoedelijke karakter van een school heel belangrijk vinden. Iedereen kent zowat iedereen. Wat maakt dat De Lintwijzer een warme school is. Een school waar alle kinderen welkom zijn en waar er plaats en ruimte is voor gesprek. Dat maakt De Lintwijzer ook een zoekende school. Een school die bereid is om samen op stap te gaan, met een luisterend oor naar onze bezorgdheden. Om daar dan actief mee aan de slag te gaan om onze kinderen vanuit de juiste invalshoek, met de gepaste ondersteuning verder te helpen in hun ontwikkeling. Mijn kinderen gaan graag naar school en dat is hetgeen wat wij als ouders, het allerbelangrijkste vinden!

Graag wat meer toelichting? Ik doe mijn best om jullie bij te staan met raad en daad. Stuur me gerust een mailtje, smansannemie@gmail.com.

De beste tip die ik jullie allicht kan geven is “kies een school waar je een goed gevoel bij hebt en de rest komt vanzelf”.

Groetjes en misschien tot binnenkort!
Annemie

Katleen Ceulemans:

Ook ik sta klaar om jullie meer informatie te geven over De Lintwijzer. Jullie kunnen mij bereiken via mail katleenceulemans@hotmail.com.

Tot snel!

Groetjes
Katleen